Якщо ви коли-небудь їхали за бетонною вантажівкою, ви, можливо, задавалися питанням, що б ви зробили, якби раптом бетон почав сипатися з вантажівки прямо на ваш шлях. Однак, швидше за все, ви не замислювалися про те, що може трапитися, якщо проїжджаючий попереду вантажівка з бетономішалкою вріжеться в естакаду. Як показує це відео, наслідки можуть бути катастрофічними.

Читайте Знай в Google News!

Цей кліп був знятий в Росії. Все починається відносно спокійно і знімається з відеореєстратора автомобіля, наступного за бетонною вантажівкою. Ніщо не здається незвичайним, поки верх вантажівки не впирається в бетонну естакаду.

За словами коментаторів Reddit, перешкода зовсім не шляхопровід, а замість цього використовується для попередження водіїв вантажівок, якщо їх автомобілі занадто високі, щоб проїхати під мостом прямо попереду. Після цього удару все впало прямо на машину творця відео.

Тим не менш, у водія були рефлекси, щоб різко натиснути на гальма, коли міст руйнувався. Хоча маневр екстреного гальмування не зупинив машину від удару, він, по всій видимості, запобіг руйнуванню всієї кабіни автомобіля і неминуче поранення або навіть смерть водія. На щастя, водій не отримав жодних травм.

Популярні новини зараз

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.