Реліз Playstation 5 не за горами, а запуск консолі відбудеться 12-19 листопада, в залежності від країни.

Читайте Знай в Google News!

Такі ігри, як Spider-Man Miles Morales, Demon's Souls і Godfall, будуть запускатися разом з новою системою. Деякі з цих ігор також будуть підтримувати власне управління з клавіатури і миші.

У записі блогу Sony під назвою "PS5: The Ultimate FAQ" було підтверджено, що клавіатура і миша будуть підтримуватися на Playstation 5.

Геймери, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

Показати ще

"Так, клавіатури та миші USB та Bluetooth підтримуються на системному рівні, хоча розробники ігор вирішують, чи підтримувати їх на рівні гри".

Не всі ігри будуть підтримувати клавіатуру та мишу, і рішення включити їх як метод введення залишається за командою розробників. Клавіатуру і мишу можна підключити через Bluetooth або USB. Консоль оснащена портами USB - C і USB-A, тому підійде більшість сучасних клавіатур, що точно порадує геймерів, які мали справу з комп'ютерними іграми, і не хочуть розлучатися з мишкою і клавіатурою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.