Assassin's Creed: Valhalla - один з перших великих ігрових релізів, які визнають триваючу пандемію COVID-19. Електронний лист від одного з сучасних сегментів гри містить повідомлення про вірус.

Читайте Знай в Google News!

"У мене немає Ковіда, ні", - пише Лейла Хассан, Сучасний керований гравцем персонаж Валгалли. "І я добре ізольований. Ми просто троє, Подорожуємо разом, не контактуючи один з одним".

Пандемія продовжувала посилюватися на тлі виборів 2020 року, при цьому число хворих зростає у всіх Сполучених Штатах. Обраний президент Джо Байден раніше оголосив про свою цільову групу з COVID-19, до якої увійдуть 12 лікарів та експертів. Індустрія відеоігор, включаючи випуск PS5 і Xbox Series X, сильно постраждала.

Популярні новини зараз

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Інші ігри мають посилання на пандемію, включаючи нещодавній Pro Skater 1 + 2 Тоні Хока. Дошка оголошень на першому шкільному рівні рімейка повідомляє, що школи закриті і що батьки повинні забрати особисті речі своїх дітей. Пандемія не згадується прямо в платформері.

Assassin's Creed: Valhalla отримала похвали від безлічі критиків, у тому числі Джордана Раме з GameSpot. У ньому величезний відкритий світ з безліччю загадок, забавних моментів і сюжетною лінією, яка визначає майбутнє франшизи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.