Власник Corvette 1966 року виявив, що все може піти не так, якщо ви не будете водити класичний автомобіль досить часто, щоб переконатися, що все працює справно.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент, про який йде мова, стався ще в квітні, але ці кадри з камери відеоспостереження тільки недавно були опубліковані власником на YouTube.

За словами власника класичного американського маслкара, він тільки що витягнув свій "Ветте" зі свого підвального гаража вперше за шість місяців. Він каже, що він продовжував рухатися по крутій під'їзній доріжці, щоб "похвалитися" перед хлопцем своєї дочки, і вирішив підкрутити задні колеса, коли йшов по під'їзній доріжці до свого гаража нагорі. Тоді справи пішли ще гірше.

Коли чоловік їхав по під'їзній доріжці, він спробував натиснути на гальма-і педаль впала на підлогу. Потім він намагався натиснути на аварійне гальмо, але це також не спрацювало. Не маючи можливості зупинити машину, водій каже, що у нього було три варіанти, куди направити Corvette Stingray.

Популярні новини зараз

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Показати ще

Один з варіантів-повернути ліворуч і врізатися в Nissan 350Z і Dodge Challenger, які також стояли на під'їзній доріжці. Другий-проїхати прямо через його білий паркан, але це означало б, що машина могла б врізатися прямо в озеро на території. Третій варіант, і той, який він вибрав, полягав в тому, щоб згорнути вправо, вдаривши частину паркану і одну з цегляних стін свого будинку.

На кадрах видно, що Corvette отримав досить серйозні пошкодження в передньому лівому кутку. Як би там не було, ця людина, здається, сприйняла все досить добре і не дуже помітно засмутився - принаймні, не на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.