EA поділилася кількома новинками про свою наступну гру Battlefield. Під час останньої розмови з інвесторами компанія підтвердила, що наступна гра Battlefield вийде на консолях наступного покоління в святкові дні 2021 року, а більш детальна інформація буде розкрита навесні.

Читайте Знай в Google News!

"DICE створює нашу наступну гру Battlefield з небаченим раніше масштабом", - заявила EA під час телеконференції. "Технічні досягнення нових консолей дозволяють команді представити справді нове бачення франшизи. Ми проводимо внутрішнє практичне тестування".

геймеры, gettyimages

EA раніше підтвердила, що її наступна гра Battlefield вийде для PS5 і Xbox Series X і Series S в 2021 році, але це перший раз, коли компанія звузила вікно випуску до святкового сезону. Це одна з" як мінімум " шести нових ігор, які видавець планує випустити для систем наступного покоління в 2022 фінансовому році (Квітень 2021-Березень 2022), поряд з новою грою Need For Speed, яка, за словами EA, "принесе вражаючі візуальні скачки".

Популярні новини зараз

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.иа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.иа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.