Ілон Маск перейшов від ракет і автомобілів до випивки-сьогодні Tesla запустила на своєму веб-сайті Tesla Tequila. Якщо у вас є 250 доларів, що пропалюють дірку у вашій кишені, ви можете придбати пляшку у формі блискавки.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку брендом був Teslaquila, але його, мабуть, десь забули. (Ну, ідея зародилася як першоквітневий жарт.) Замовлення обмежені двома пляшками, і тільки люди в деяких штатах можуть отримати їх через "галузеві правила".

Текила, the verge

Згідно з маркетинговим текстом, випивка-це "ексклюзивна дрібносерійна текіла аньєхо з 100% агави преміум-класу". Аньєхо зазвичай витримується в дубі від одного до трьох років; цей був у віці 15 місяців.

Популярні новини зараз

Заблокують доступ до грошей: ПриватБанк звернувся з попередженням — зробіть це негайно

Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів

Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Текіла, як і шампанське, підлягає суворим правилам визначення походження; текіла повинна проводитися в одному з п'яти мексиканських штатів. Він також повинен бути зроблений з блакитної агави, серед іншого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.