Apple дебютувала набір функцій конфіденційності, коли оголосила про iOS 14, але концепція конфіденційності не з'явилася з запуском нової операційної системи у вересні.

Сьогодні Apple оголосила, що з 8 грудня розробники будуть зобов'язані надавати інформацію для цих "лейблів".

Читайте Знай в Google News!

Як і на звичайній етикетці із зазначенням інгредієнтів і калорійності, ці" Мітки " конфіденційності повинні дати вам краще уявлення про те, що відбувається всередині програми, перш ніж ви завантажте його з iOS App Store або Mac App Store. Етикетки будуть перераховувати, яку інформацію збирає додаток, і відображати її візуально на сторінці програми, як якщо б ви дивилися на зворотну сторону етикеток в продуктовому магазині.

Популярні новини зараз

Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні

Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

Показати ще

Захоплення, звичайно, полягає в тому, що, хоча розробники зобов'язані розкривати цю інформацію для продовження випуску та оновлення додатків, вся інформація, надана розробниками, буде самооцінкою, що може залишити деяку можливість для приховування деякої інформації.

Надання цієї інформації-це простіший спосіб інформувати користувачів про те, як саме їх телефон Використовується для їх відстеження. Apple вже активно керує дозволами всередині додатків, але ці ярлики можуть стати ще більш ранньою лінією захисту. Розробники можуть почати надсилати інформацію про свої програми прямо зараз, до крайнього терміну 8 грудня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.