У той час як Halo Infinite був відкладений до 2021 року, Розробник 343 Industries заповнює час спеціальним закулісним поглядом на те, як записувалися звуки гри.

Читайте Знай в Google News!

У цьому новітньому відео ми ближче познайомимося з тим, як звукооператори записали звуки "стрілецької зброї" для Halo Infinite, і це дуже вражає. Команда записала всілякі місця і ситуації, використовуючи зброю, яка варіюється від ручних рогаток до довгих гвинтівок. Посередині є захоплюючий епізод, де розробник ховається за стіною, а над головою проносяться кулі.

Серія Halo відома своїм сильним звуковим дизайном, і це відео тільки радує геймерів в очікуванні Halo Infinite. Перегляньте відео вище, але зауважте, що деякі сцени у відео були опубліковані в Instagram раніше в 2020 році та ще в 2019 році.

З інших новин, з проекту пішов ще один лідер Halo Infinite. Коли гра, нарешті, вийде в 2021 році, багатокористувацький режим стане безкоштовним, і це може мати велике значення. Вся гра також буде доступна без додаткової плати для абонентів Xbox Game Pass.

Популярні новини зараз

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів

Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів

Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.uа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.uа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.