Життя перебуває в постійному русі, але переживання змін в надзвичайно невизначений час, через який ми всі переживаємо, особливо зводять з розуму.

На щастя, ви все ще можете отримати деяку подібність контролю у вашому веб-браузері-Це нове розширення Chrome, створене дизайнером Клаудіо Постінгелом, дозволяє замінити нещодавно перероблені значки Google.

Читайте Знай в Google News!

Коли про це було оголошено на початку жовтня, ми описали масштабний ребрендинг G Suite від Google як спосіб налаштувати продукти пошукового гіганта, щоб вони краще конкурували з Microsoft Office. Тим не менш, нова назва Google Workspace принесла з собою колекцію перероблених, пов'язаних значків додатків, які, на мою думку і думку моїх колег, дуже важко розпізнати на відстані.

Популярні новини зараз

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Показати ще

Нові значки зберегли базову форму попередніх, але замість чіткого, виразного забарвлення вони отримали товсті контури, виконані зі звичайної для Google червоної, синьої, зеленої і жовтої колірної схеми. Це змушує значки виглядати як єдине ціле, але така ж якість також змушує їх дійсно зникати в переповненій колекції вкладок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.иа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.иа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.