Не секрет, що Xiaomi Mi Band 5 користується популярністю на ринку носяться пристроїв. Низька ціна і досить непоганий функціонал зробив свою справу. Однак, є кілька причин, за якими не варто купувати цей девайс.

Читайте Знай в Google News!

Справа в тому, що цей фітнес-трекер в Україні і в будь-яких інших країнах на міжнародному ринку продається тільки в одній моделі без чіпа NFC, хоча в Китаї модель з таким коштує при цьому ще й в два рази дешевше. Вся справа в тому, що компанія Xiaomi заощадила і не стала робити так, щоб Mi Band 5 міг працювати з її фірмовою платіжною системою Mi Pay за межами китайського регіону, так що оплатити проїзд в метро, або де покупки в магазині не вийде за допомогою розумного браслета.

Xiaomi Mi Band 4

До того ж, Apple вже встигла випустити бюджетні Розумні годинник Apple Watch SE, які порівняно дешеві, але при цьому має більш широкий функціонал, що скаже на комфорті використання.

Популярні новини зараз

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності

Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 перетворили на справжній зарядний гаджет. Повідомляється, що під час підзарядки, смартфон здатний заряджати і інші гаджети, які підтримують бездротову зарядку. Звичайно, це не перший телефон з такими функціями, але творець подбав про це.

Як повідомляв Знай.uа, Google Chrome хоч і є лідером на ринку інтернет-браузерів, в останні місяці у нього з'явився серйозний конкурент. Повідомляється, що браузер від Microsoft Edge займає другу позицію в рейтингу.

Також Знай.uа повідомляв, 10 листопада відбудеться чергова презентація Apple. Повідомляється, що яблучна корпорація представить перші ноутбуки на власному чіпсеті, які повинні бути набагато кращими за своїх конкурентів.