WhatsApp переробив свій інструмент управління сховищем, спростивши користувачам пошук і видалення файлів, які займають занадто багато місця на їх телефоні. Новий інструмент буде "доступний користувачам по всьому світу на цьому тижні" і буде доступний у додатку, вибравши "Налаштування"> "зберігання та дані"> "Управління сховищем", повідомляє компанія Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Поточний інструмент WhatsApp "використання сховища" просто сортує всі доступні чати за обсягом займаного ними місця, перераховує кількість повідомлень, фотографій, GIF-файлів і відео в кожному чаті і дозволяє користувачеві видалити кожну категорію декількома натисканнями. Це зручно, але не дає користувачам можливості переглядати вміст, який вони видаляють. Це важливо, якщо вам потрібно очистити, скажімо, сімейний груповий чат і уникнути видалення важливих фотографій.

Новий інструмент порівняння пропонує ескізи вмісту для видалення та групування цих даних за категоріями. Це повинно полегшити користувачам ідентифікацію вмісту, який їм більше не потрібен.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності

Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні

Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 отримав ті ж проблеми, що і попередня модель. Схоже, компанія не збирає вносити радикальні зміни, і зробила акцент на новому процесорі і ОС Android 11.

Як повідомляв Знай.иа, глава NASA хоче повернути Плутону статус планети. Дивно, але раніше та ж людина виступала за те, що зробити Плутон карликовою планетою.

Також Знай.иа повідомляв, вірус Джокер заразив мільйони Android-смартфонів за допомогою додатків, під які шкідливий код маскувався.