Компанія Sony додала в свій новий контролер PS5 тактильний зворотний зв'язок, який дозволяє вам відчути навколишнє середовище в ігровій кімнаті Astro, з адаптивними тригерами, які створюють напругу, коли ви натягуєте лук або натягуєте шнур.

Читайте Знай в Google News!

Ключовим доповненням є ці нові адаптивні тригери, які дійсно змінюють стиль гри.

Нове розбирання, виявлене Polygon, показує, як саме адаптивні тригери можуть забезпечувати реалістичне натяг за допомогою спеціального мотор-редуктора. TronicsFix розібрав контролер DualSense, щоб ми могли поглянути на ці нові тригери зсередини. Коли струм не проходить через двигун, тригери здаються звичайними, але як тільки через двигун додається струм, це створює напругу і опір для тригерів.

Ці тригери є родзинкою ігрової кімнати Astro's.ви можете відчути напругу, коли тягнете за мотузку, щоб переміщатися по рівнях. Ця гра навіть перетворює вас на навантажену пружину в якийсь момент, де ви відчуваєте напругу пружини в спускових гачках.

Популярні новини зараз

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Показати ще

Ігрова кімната Astro, безсумнівно, є найкращою демонстрацією цього нового контролера прямо зараз, але скоро з'являться і інші ігри, в яких DualSense буде використовуватися таким же чином. Fortnite використовує тактильний зворотний Зв'язок DualSense, щоб гравці відчували, що вони тримають різну зброю, а тригери також адаптуються до зброї далекого бою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 отримав ті ж проблеми, що і попередня модель. Схоже, компанія не збирає вносити радикальні зміни, і зробила акцент на новому процесорі і ОС Android 11.

Як повідомляв Знай.uа, глава NASA хоче повернути Плутону статус планети. Дивно, але раніше та ж людина виступала за те, що зробити Плутон карликовою планетою.

Також Знай.uа повідомляв, вірус Джокер заразив мільйони Android-смартфонів за допомогою додатків, під які шкідливий код маскувався.