Пікапи бувають всіх форм і розмірів. Різниця з цим полягає в тому, що в ньому буквально є деталі від різних вантажівок різних форм і розмірів, і в кінцевому підсумку виходить мішанина, не схожа на будь-який інший, який ми бачили.

Читайте Знай в Google News!

Якщо ми не помиляємося, цей пікап починав життя як скромний Chevrolet C10. C10 - один з найбільш знакових пікапів виробника автомобілів, і все ж з якоїсь причини власник цього екземпляра подумав, що вони можуть поліпшити те, що створив Chevrolet, використовуючи безліч деталей від інших автомобілів.

По-перше, на пікапі встановлені фари і решітка радіатора, які, схоже, були зняті з Chevrolet Colorado другого покоління. Ранні моделі Colorados другого покоління не зовсім те, що ми б назвали привабливими, і прикріпити їх фари і решітку радіатора до класичного C10 - дивне рішення.

Популярні новини зараз

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження

Показати ще

Крім дивної передньої панелі з кастомним капотом, вантажівка встановлена на сучасні колеса, які погано справляються із заповненням колісних арок. Він також був пофарбований у досить нудний відтінок червоного кольору і має нові задні ліхтарі, хоча ми точно не знаємо, на якій машині вони були зняті.

Власник цієї вантажівки також вніс серйозні зміни в інтер'єр, який тепер виглядає як приладова панель Старої Toyota Hilux. Цим відео розмістили бразильську сторінку в Facebook Clube Chevrolet C10-BR.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знову засмутила користувачів яблучної продукцією. Повідомляється, що компанія виключила можливість ремонту смартфонів у сторонніх сервісах, що точно вплине на їх популярність.

Як повідомляв Знай.uа, експерти виявили ще 21 додаток-вірус в магазині додатків Google Play для Android. Дивно, але пошуковик не здатний захистити мільйони користувачів від вірусів, і це триває вже не перший рік.

Також Знай.uа повідомляв, нові iPhone 12 розчарували користувачів в плані автономності. Повідомляється, що в режимі ігор Смартфони протрималися не більше 4 годин.