Нове дослідження показує, що наша галактика Чумацький Шлях рясніє планетами, потенційно схожими на Землю.

Дослідники виявили, що в середньому кожна схожа на сонце зірка в Чумацькому Шляху, ймовірно, містить від 0,4 до 0,9 Скелястих планет у своїй "населеній зоні" - якраз правильний діапазон орбітальних відстаней, при якому рідка вода може бути стабільною на поверхні планети.

Читайте Знай в Google News!

Близько 7% з 200 мільярдів зірок у Чумацькому Шляху - це "карлики G", подібні до сонця, що натякає на величезну кількість схожих із землею планет.

"Це перший раз, коли всі частини були зібрані разом, щоб забезпечити надійне вимірювання кількості потенційно населених планет в галактиці",-пише співавтор дослідження Джефф Кафлін, дослідник екзопланет в SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) інститут в Маунтін-В'ю, Каліфорнія, йдеться в заяві.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи

В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Показати ще

Фото з відкритих джерел, космос

"Це ключовий термін рівняння Дрейка, який використовується для оцінки кількості цивілізацій", - сказав Кафлін, який також керує науковим відділом Кеплера, що займається аналізом даних, зібраних космічним телескопом НАСА"Кеплер". "Ми на один крок ближче на довгому шляху до з'ясування, чи самотні ми в космосі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знову засмутила користувачів яблучної продукцією. Повідомляється, що компанія виключила можливість ремонту смартфонів у сторонніх сервісах, що точно вплине на їх популярність.

Як повідомляв Знай.uа, експерти виявили ще 21 додаток-вірус в магазині додатків Google Play для Android. Дивно, але пошуковик не здатний захистити мільйони користувачів від вірусів, і це триває вже не перший рік.

Також Знай.uа повідомляв, нові iPhone 12 розчарували користувачів в плані автономності. Повідомляється, що в режимі ігор Смартфони протрималися не більше 4 годин.