Нова серія Apple iPhone 12 знаходиться на ринку всього два тижні, але у нас вже є деякі припущення про її наступника.

Звичайно, ще рано отримувати будь-які підтвердження про серію iPhone 13. Проте, домисли ніколи не застаріють. Нагадаємо, що Mac Otakara безпомилково передбачив дизайн iPhone 12 в грудні 2019 року. За останніми даними, перші подробиці про iPhone 13 вже доступні. Інформація взята з витікаючого прототипу. За прототипом, загальний дизайн аналогічний iPhone 12. Однак є деякі поліпшення.

Читайте Знай в Google News!

За словами джерела Jiorīku, iPhone 13, швидше за все, буде дотримуватися дизайну iPhone 12. Це включає в себе дизайн з плоскою і квадратною рамкою. Крім того, буде як і раніше використовуватися версія рами з алюмінію і нержавіючої сталі, в залежності від специфіки.

iPhone 12 Pro, скріншот

Популярні новини зараз

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово"

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Показати ще

Як і в iPhone 12, в більш дорогій версії буде використовуватися рамка з нержавіючої сталі. Інсайдер також стверджує, що люди, які хочуть використовувати Face ID і Touch ID на новому iPhone, можуть бути розчаровані. Це пов'язано з тим, що поточний прототип iPhone 13 не використовує технологію відбитків пальців на екрані.

Звичайно, це тільки прототип в стадії розробки. Остаточний план роздрібної версії ще не визначений, і все постійно змінюється. Є також припущення, що iPhone наступного покоління може використовувати екран з високою частотою оновлення 120 Гц.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знову засмутила користувачів яблучної продукцією. Повідомляється, що компанія виключила можливість ремонту смартфонів у сторонніх сервісах, що точно вплине на їх популярність.

Як повідомляв Знай.uа, експерти виявили ще 21 додаток-вірус в магазині додатків Google Play для Android. Дивно, але пошуковик не здатний захистити мільйони користувачів від вірусів, і це триває вже не перший рік.

Також Знай.uа повідомляв, нові iPhone 12 розчарували користувачів в плані автономності. Повідомляється, що в режимі ігор Смартфони протрималися не більше 4 годин.