Вчора у онлайн-сервісу Apple виникли проблеми, пов'язані з декількома функціями iCloud. Постраждали такі програми, як iCloud Drive, iCloud Keychain, Find My apps та інші.

На сторінці стану системи Apple проблема почалася близько 9:02 ранку за східним часом, охоплюючи 14 різних регіонів, і в цих регіонах в тій чи іншій формі були проблеми з підключенням до iCloud. У всіх наборах сервісів Apple повідомила, що"порушені деякі користувачі". Крім того, основна проблема з кожною службою полягає в тому, що вона не може отримати доступ до самої служби або певних аспектів кожної служби.

Читайте Знай в Google News!

З тих пір сторінка статусу була оновлена, щоб показати, що всі проблеми "вирішені". Ці проблеми з iCloud були вирішені о 13:57 за східним часом, тому тривалість проблеми склала 4 години 55 хвилин. Однак Apple не вказала, що будь-яка служба страждає від "перебоїв", як це було у вересні.

Apple, фото: Gettyimages

Популярні новини зараз

Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів

Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки

Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знову засмутила користувачів яблучної продукцією. Повідомляється, що компанія виключила можливість ремонту смартфонів у сторонніх сервісах, що точно вплине на їх популярність.

Як повідомляв Знай.uа, експерти виявили ще 21 додаток-вірус в магазині додатків Google Play для Android. Дивно, але пошуковик не здатний захистити мільйони користувачів від вірусів, і це триває вже не перший рік.

Також Знай.uа повідомляв, нові iPhone 12 розчарували користувачів в плані автономності. Повідомляється, що в режимі ігор Смартфони протрималися не більше 4 годин.