Всупереч заяві виробника про те, що Xiaomi Mi 10 Ultra підтримує швидку зарядку на 120 Вт, оглядачі Androidauthority визнали це твердження невірним. Тестували і смартфон, і адаптер для зарядки.

Читайте Знай в Google News!

Нагадаємо, що під час анонсу Xiaomi Mi 10 Ultra компанія з гордістю оголосила, що він здатний заряджатися на 120 Вт, і користувач знайде відповідний адаптер живлення в коробці зі смартфоном. Реальний тест і вимірювання показали, що насправді потужність зарядки становить всього 80 Вт.

XIAOMI MI 10 ULTRA, gizchina

Можливо, при лабораторних випробуваннях фахівцям компанії дійсно вдалося довести потужність зарядки до 120 Вт, але в реальних умовах експлуатації було виявлено, що пікова потужність зарядки становить 92,3 Вт і при досягненні цього показника відбувається "відкат" до 86,4 W, і смартфон отримує 80,1 Вт.

Популярні новини зараз

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

Показати ще

Повна зарядка займає 21 хвилину, всього 3 хвилини достатньо для зарядки акумулятора на 25%, А Максимальна температура склала 43,8 ° C. Температурний режим повертається в норму, коли рівень заряду акумулятора досягає 70%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знову засмутила користувачів яблучної продукцією. Повідомляється, що компанія виключила можливість ремонту смартфонів у сторонніх сервісах, що точно вплине на їх популярність.

Як повідомляв Знай.uа, експерти виявили ще 21 додаток-вірус в магазині додатків Google Play для Android. Дивно, але пошуковик не здатний захистити мільйони користувачів від вірусів, і це триває вже не перший рік.

Також Знай.uа повідомляв, нові iPhone 12 розчарували користувачів в плані автономності. Повідомляється, що в режимі ігор Смартфони протрималися не більше 4 годин.