Як тільки ви подолаєте той факт, що у нього немає шкіри, новий робот від Disney Research стане вражаючим досягненням робототехніки. Новий робот може імітувати рухи обличчя людини, зокрема миготіння і легкі рухи голови.

Читайте Знай в Google News!

Датчик в області грудей (прикритий сорочкою, тому що особа досить лякає) попереджає робота, коли потрібно повернутися обличчям до людини перед ним, і його рухи очей зміщуються від прямого зорового контакту до швидких рухів очей. відомі як саккади. Він також злегка рухається вгору і вниз, імітуючи дихання.

Робот був розроблений інженерами дослідницького підрозділу Disney, Walt Disney Imagineering, а також дослідниками робототехніки з Університету Іллінойсу, Урбана-Шампейн і Каліфорнійського технологічного інституту.

Хоча більшість гуманоїдних роботів зазвичай фокусують погляд на людському обличчі і залишаються на ньому, люди взаємодіють один з одним по-іншому.

Популярні новини зараз

Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів

Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знову засмутила користувачів яблучної продукцією. Повідомляється, що компанія виключила можливість ремонту смартфонів у сторонніх сервісах, що точно вплине на їх популярність.

Як повідомляв Знай.uа, експерти виявили ще 21 додаток-вірус в магазині додатків Google Play для Android. Дивно, але пошуковик не здатний захистити мільйони користувачів від вірусів, і це триває вже не перший рік.

Також Знай.uа повідомляв, нові iPhone 12 розчарували користувачів в плані автономності. Повідомляється, що в режимі ігор Смартфони протрималися не більше 4 годин.