У космосі, де ніхто не чує твій крик-земні закони не діють. Принаймні, так вважає Ілон Маск.

Читайте Знай в Google News!

Генеральний директор Tesla і SpaceX, технічний магнат, який кілька разів згадував "колонізацію Марса", тепер хоче прийняти свої власні закони на Червоній планеті.

Згідно з доповіддю The Independent, SpaceX не буде визнавати жодних міжнародних законів на Марсі і замість цього буде слідувати набору "принципів самоврядування", які будуть закладені під час марсіанського врегулювання.

Ілон Маск, схоже, дуже тонко додав в умови Угоди про надання послуг супутникового широкосмугового зв'язку Starlink пункт про те, що SpaceX створить свій власний звід правил на Марсі.

Популярні новини зараз

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Показати ще

Умови Угоди Starlink свідчать: "щодо послуг, що надаються на Марсі, або для транзиту на Марс за допомогою зорельота або іншого космічного корабля для колонізації, Сторони визнають Марс вільною планетою і що жоден земний уряд не має влади або суверенітету над діяльністю Марса. Відповідно, спори будуть вирішуватися на основі принципів самоврядування, сумлінно встановлених під час марсіанського врегулювання".

Марс, фото Focus.ua

У незалежному звіті також додано, що ця майбутня Колонія, створена SpaceX, ймовірно, буде використовувати сузір'я супутників Starlink, що обертаються навколо планети, для забезпечення підключення до Інтернету.

SpaceX Ілона Маска вже запустила понад 800 супутників з метою запропонувати широкосмуговий Інтернет у всьому світі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.