Зображення з'явилося в мережі з відео бразильського блогера Detonando Gueek.

Невідомо, чи порушив він ембарго - крім нього нутрощі рітейлової версії Series X ще ніхто не показував. Втім, тепер ми можемо упевнитися, що всі деталі розташовані приблизно так само, як і раніше нам показала компанія Microsoft в одному з рекламних роликів.

Читайте Знай в Google News!

Огляди консолі Microsoft з'являться вже в перших числах листопада, так що чекати залишилося недовго. У будь-якому випадку, через кілька тижнів і самі консолі стануть доступними для покупки.

Xbox Series X, gizchina

Популярні новини зараз

На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо

Віталій Сухович: у найбагатшого лісника знайшли мільйони доларів

Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово"

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.