Ми місяцями чекали, щоб побачити, як ігри наступного покоління і трасування променів будуть дійсно виглядати на Xbox Series X.

Сьогодні ми вперше детально розглянемо можливості трасування променів Xbox наступного покоління завдяки Watch Собаки: Легіон. Дія гри відбувається в Лондоні і включає в себе дрони, безпілотні автомобілі і безліч історичних пам'яток, які варто вивчити.

Читайте Знай в Google News!

Оскільки в Watch Dogs: Legion часто буває сиро і темно, гра також включає в себе безліч відбиваючих калюж, тіней і яскравих неонових вивісок, які ідеально підходять для трасування променів. Покращена версія Watch Dogs: Legion для Xbox Series X включатиме відбиття з трасуванням променів, покращену якість тіней і навіть змінну частоту оновлення.

Версія гри для Xbox Series X працює з повним дозволом 4K і стабільними 30 кадрами в секунду з включеною трасуванням променів. В результаті Ubisoft обіцяє "плавний кінематографічний ігровий процес". Така ж трасування променів буде включена і на Xbox Series S, хоча, очевидно, з більш низьким дозволом.

Популярні новини зараз

Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК

Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів

Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.