Bugatti засвітила новий гіперкар, який покажуть публіці вже 28 жовтня.

Компанія мовчить, але нещодавно автомобіль був помічений на тестуванні на автодромі Поль Рікар у Франції.

Читайте Знай в Google News!

Як бачите, модель являє собою високопродуктивний спортивний автомобіль, створений для треку. Відрізняється компактною підковоподібною решіткою, великими повітрозабірниками і вентильованим капотом.

Якщо поглянути назад, тобто вентильовані крила і аеродинамічний кузов. Автомобіль також оснастили ковшем на даху, навісом, схожим на Гоночний автомобіль, і центральним плавником. Також ми бачимо великі бічні ковші і масивні шини Michelin.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Ззаду встановлена Вихлопна система з чотирма вихлопними трубами, розташована по центру, під великим крилом. Автомобіль також має масивний дифузор, Х-образні задні ліхтарі і нижній стоп-сигнал в стилі F1.

Хоча якість відео не найкраща, вона підтверджує, що модель не повністю електрична. Це означає, що він, ймовірно, матиме версію 8-літрового двигуна W16 з чотирициліндровим турбонаддувом. Про специфікації цієї конкретної моделі нічого не говориться, але двигун Chiron розвиває 1479 к.с. (1103 кВт/1500 к. с.).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.uа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.uа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.