У Німеччині був заарештований впливова людина в соціальних мережах після того, як його Lamborghini Aventador S врізався в Skoda, в результаті чого водій Skoda загинув.

Читайте Знай в Google News!

Руйнівна аварія сталася минулого тижня на шосе A66 недалеко від німецького міста Хофхайм. За кермом матово-зеленого Lamborghini Aventador S сиділа впливова людина в Instagram Навид Альфа, у якого більше 1 мільйона передплатників.

Німецьке видання Bild повідомляє, що водій Aventador S не впорався з керуванням італійською екзотикою і врізався в огорожу, перш ніж врізатися в Skoda і Opel. Відразу після зіткнення Lamborghini і Skoda загорілися, і, хоча Navid Alpha вдалося врятуватися, водій Skoda не був такий щасливий і трагічно загинув на місці.

На відео, зробленому незадовго до аварії, видно, як Альфа мчить по шосе на своєму зеленому Aventador, за ним слідують білий Aventador Roadster і Porsche 911 GT3.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Повідомляється, що інстаграммер був доставлений в найближчу лікарню після аварії і в даний час знаходиться під вартою в поліції. 26-річний водій Porsche був заарештований незабаром після аварії, але слідчі все ще шукають водія другого Lamborghini, який брав участь у передбачуваній гонці.

Інстаграммер поділився різними відео свого зеленого Aventador в соціальних мережах, в тому числі одним зі своїх історій, в якому він розганяється до 200 км / год (124 миль на годину), тримаючись однією рукою за кермо, а іншою рукою тримаючи телефон і знімаючи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.