Американські військові повільно, але вірно переходять на бронежилети, зручні як для чоловіків, так і для жінок, дозволяючи солдатам, морякам, морським піхотинцям і льотчикам всіх типів носити одяг, краще адаптований до їх статі.

Читайте Знай в Google News!

Статевий диморфізм, біологічний принцип всіх видів тварин, означає, що жінки, як правило, трохи менше чоловіків. Очевидно, що жінки і чоловіки також мають безліч різних фізичних якостей. В результаті, бронежилет, створений для чоловіків, часто не ідеальний для жінок.

Всі служби вирішують цю проблему унікальними способами. Корпус морської піхоти видає піхотинцям-чоловікам і жінкам бронежилети самих різних розмірів. Військово-повітряні сили видають легку броню жінкам-льотчикам, спеціально розроблену для жінок. Армія представила новий покращений зовнішній тактичний жилет для жінок Покоління III (див. вище) на початку 2010-х років і розробила новий легкий шолом, призначений для укладання волосся, намотаних в пучок, а також надмалий бронежилет для фахівців з бомбами.

Популярні новини зараз

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.