Apple тільки що випустила свій iPhone 12, і реакція, яку вони отримали, надзвичайно приголомшлива. Попереднє замовлення iPhone 12 закінчилося в день його початку. Це, безумовно, показує, що люди надзвичайно схвильовані запуском цього нового iPhone.

Читайте Знай в Google News!

Термін поставки iPhone 12 і iPhone 12 pro вже продовжений до листопада. Модель iPhone 12 Pro з доставкою без SIM-карти / Pacific Blue / 128 ГБ буде доступна в листопаді. Таким чином, очікування, коли компанія поповнить запаси своїх майбутніх моделей, може бути найкращим варіантом для всіх клієнтів у США. Схоже, 5G, а також купа приємних поліпшень зробили свою справу, раз мільйони фанатів купують нові гаджети в розпал небезпечної пандемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.