Творець компанії OnePlus Карл Пей залишає свою компанію. Як маркетолог і творець бренду, він використовував поєднання сміливих обіцянок, реальних розмов і нестандартних маркетингових кампаній, щоб перетворити ентузіастів смартфонів, просто шукаючи вигідну угоду, в співтовариство шанувальників OnePlus.

Читайте Знай в Google News!

У повідомленні блогу на форумах OnePlus Пей каже, що "з нетерпінням чекає того, щоб витратити трохи часу, щоб розслабитися і поспілкуватися з сім'єю", не пояснюючи, чому він робить це зараз. Ходять чутки, що він посварився з іншим співзасновником і генеральним директором Пітом Лау.

OnePlus Nord vs iPhone SE

У будь-якому випадку, це здається несподіваним: Android Central і Android Police повідомили, що він вже покинув компанію чотири дні тому, і OnePlus не був готовий відповісти на питання про те, куди він пішов і чому. Можливо, компанія просто не хотіла відволікатися від нового телефону, випущеного в середу: OnePlus 8T. тим часом Пей керував розробкою менш дорогого телефону OnePlus: Nord.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.