Один з журналістів зарубіжного ЗМІ The Verge розповіла історію, в якій Microosft нав'язує свої додатки користувачам.

Читайте Знай в Google News!

"Я відійшла від комп'ютера на обід, наполовину написавши розповідь для The Verge. Коли повернувся, не повірив своїм очам " - повідомила журналістка.

Windows 10 перезавантажив комп'ютер без дозволу - щоб встановити ще одне примусове оновлення ОС на пристрій.

Після примусового перезавантаження, Microsoft встановила на її комп'ютер небажані версії веб-додатків Word, PowerPoint, Excel і Outlook.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Microsoft, the verge

Ні, на цей раз Microsoft просто "напарює" небажані веб-додатки на комп'ютери і використовує меню "Пуск" Windows 10 в якості безкоштовного рекламного місця. За словами дівчини, значки додатків Microsoft Office чарівним чином з'явилися в меню" Пуск", хоча вона жодного разу не встановлював Office на цей комп'ютер.

Між іншим, це не повні безкоштовні копії Office. Це просто ярлики для веб-версії, до якої Ви вже можете отримати доступ в будь-якому веб-браузері за вашим вибором, які служать рекламою для оплати більш повнофункціональної копії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.