Режим водіння Google Assistant, про який компанія вперше оголосила в 2019 році, почав з'являтися на деяких пристроях Android, повідомили XDA-Developers. Користувальницький інтерфейс дещо відрізняється від того, що Google показував на минулорічній конференції розробників. XDA заявляє, що вперше помітила, що щось відбувається близько двох тижнів тому, коли користувачі повідомили, що бачать новий інтерфейс навігації в Google Maps.

Читайте Знай в Google News!

Поки не ясно, чи буде впровадження цього нового режиму частиною тестування або буде доступно для всіх користувачів. Мішаал Рахман з XDA заявив, що бачив новий режим водіння на Google Pixel 4, Asus ZenFone 7 Pro і LG Velvet, і він припускає, що новий режим замінить додаток Android Auto на смартфонах.

Також поки неясно, чи буде новий режим включати в себе всі функції, описані Google при першому поданні режиму водіння. Він повинен був бути доступний на будь-якому телефоні Android з асистентом, за допомогою голосової підказки "Окей, Google, давай поїдемо", яка відкривала б панель управління з діями, пов'язаними з водінням, і іншими персоналізованими рекомендаціями. Крім того, він надасть інформаційно-розважальні функції водіям, чиї автомобілі не оснащені сенсорними дисплеями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.