У міру наближення дебюту Cyberpunk 2077 Porsche і CD Project Red оголосили про включення в гру класичного Porsche 911 930 Turbo.

Читайте Знай в Google News!

У Cyberpunk 2077 цей Porsche 911 Turbo збереже свій класичний вигляд, який був ретельно відтворений і адаптований до реальності гри, яка відбувається в 2077 році. Класичний німецький спортивний автомобіль придбав безліч функцій, щоб вписатися в футуристичний ігровий світ. До них відносяться такі гаджети, як лідар, Камери заднього виду замість дзеркал і багато іншого.

911 Turbo буде прив'язаний до одного з головних героїв гри - Джонні Сільверхенд, якого грає Кіану Рівз. CD Project Red заявляє, що це буде повністю керований автомобіль всередині гри, який звучить в точності як оригінальний 930 Turbo.

Porsche 911 Turbo буде, мабуть, єдиним неоригінальним автомобілем в Cyberpunk 2077, в якому буде представлений широкий вибір футуристичних транспортних засобів і мотоциклів, від економічних моделей до суперкарів.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Cyberpunk 2077-одна з найбільш очікуваних рольових відеоігор року з відкритим світом, випуск якої запланований на 19 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що новенький OnePlus 8T випробували на міцність. Повідомляється, що компанія приділила особливу увагу захисту смартфона. Звичайно, у нього флагманська начинка, але корпус теж здатний витримувати навантаження без особливих пошкоджень.

Як повідомляв Знай.uа, новенькі iPhone 12 розчарували користувачів. Повідомляється, що потужності в них явно не так вже й багато, як про це говорилося в презентації. Виявляється, вони не перевершили флагманські Android-смартфони, так що і переплачувати особливого сенсу немає.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi зганьбилася відео з розбиранням флагманського Mi 10T Pro. Виявляється, величезну частину комплектуючих неможливо замінити, так як компанія і або припаяла, або приклеїла до смартфону.