13 жовтня о 20: 00 за київським часом Apple проводить другу за осінь презентацію, на якій, як очікується, покажуть нові iPhone. Втім, не тільки смартфони компанія приготувала для своїх фанатів.

Читайте Знай в Google News!

Компанія майже 10 років поспіль анонсувала їх у вересні, але цього року через коронавірус терміни зрушилися на місяць.

Стало відомо, що Apple представила HomePod mini, які набагато компактніше звичайної версії. Розумна колонка для дому отримала купу нових оновлень.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нова колонка здатна аналізувати навколишнє середовище, щоб звучати комфортно, а також працювати разом з іншими HomePod, щоб створювати стерео-звук.

Також новинка отримала чіп U1 як в iPhone 11 і зможе дуже точно визначати місце розташування власника iPhone в приміщенні! До речі, процесор такий же, як у Applw Watch 5.

Так само компанія не пройшла повз голосового помічника Siri, сама ж Apple повідомила про помітне поліпшення в роботі.

За колонку попросять всього лише 100 доларів, а дата початку продажу - 16 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.