Каліфорнійське тюнінг-ательє RDBLA добре розбирається в модифікації Lamborghini Urus і тільки що завершив роботу над своїм останнім проектом.

Читайте Знай в Google News!

Перше, що відрізняє цей Urus від всіх інших, - це забарвлення Desert Sand. У минулому ми бачили яскраві приклади, але це перший випадок з такою обробкою. Ми вважаємо, що він дуже добре виглядає і поєднується з дизайном італійських позашляховиків.

На додаток до обтягування цей Urus оснащений широкофюзеляжним комплектом від 1016 Industries. У комплект входять оновлені передня і задня облицювання, а також розширені колісні арки, які роблять позашляховик Lambo ще більш агресивним. Більш того, RDBLA вирішила залишити деякі деталі з вуглецевого волокна відкритими, щоб зробити позашляховик ще більш привабливим.

Завершують доопрацювання повністю карбоновий капот, зроблений на замовлення задній дифузор, набір масивних 24-дюймових коліс і занижена підвіска. Цей Urus також був оснащений багажником на даху і був знятий, як подорожуючий по вулицях Лос-Анджелеса з велосипедом з вуглецевого волокна вартістю 20 000 доларів.

Популярні новини зараз

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.uа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.