У міру того, як все більше і більше автомобілів C8 Chevrolet Corvette Stingrays потрапляє в руки покупців, все більша їх кількість розбивається і потрапляє на склад для продажу на аукціоні.

Читайте Знай в Google News!

Під час пошуку в Copart ми виявили щонайменше п'ять пошкоджених або повністю зруйнованих Corvette, які скоро виставлять на аукціон. Хоча деякі з них здаються ремонтопридатними, У інших немає абсолютно ніяких шансів відремонтувати і повернути на дорогу. Ми також виявили ще один розбитий Corvette, виставлений на аукціоні IAAI в Північному Голлівуді.

C8 Corvette, carscoops

Білий Corvette, представлений першим у галереї нижче, оснащений пакетом Z51 Performante, пакетом обробки 3LT і доступним спойлером з високим крилом. У нього всього 871 миля на рахунку, і на момент написання він привернув найвищу ставку в 65 500 доларів. Незважаючи на те, що він має статус утилізації, пошкодження обмежується задньою частиною і має бути виправлено.

Популярні новини зараз

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

Показати ще

Чорний екземпляр з пробігом 3300 миль також підлягає ремонту, при цьому пошкодження, мабуть, обмежуються однією з дверей, передньою і задньою панелями. Хтось явно думає, що вони можуть заробити на машині з найвищою ставкою, яка в даний час становить 62000 доларів.

C8 Corvette, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.