В даний час ми живемо в епоху, коли електричні седани виробляють більше 1000 к.с., а електричні гіперкари - майже 2000 к. с. з нових гіперкарів, які знаходяться в розробці, Tesla Roadster другого покоління, можливо, є найбільш очікуваним.

Читайте Знай в Google News!

Минуло майже три роки з того часу, як новий родстер був представлений як функціональний прототип, і, хоча до серійного виробництва ще залишилося деякий час, він обіцяє запропонувати виняткову продуктивність за 200000 доларів, в той час як його конкуренти вимагають в 10 разів більше грошей.

Виконавчий директор Tesla Ілон Маск раніше підтверджував, що Roadster буде доступний з пакетом SpaceX Package, який включає двигуни з холодним повітрям. Хоча це, ймовірно, виявиться флагманським варіантом родстера, Hakosan Design вирішила уявити, як може виглядати потенційний варіант майбутнього родстера тільки для гоночного треку.

Перше, що кидається в очі в цьому родстері, відомому просто як Tesla LM, - це те, що він значно ширше стандартного автомобіля. Таким чином, він має набір роздутих арок, в яких розміщені готові до перегонів колеса з гладкими шинами.

Популярні новини зараз

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.