Google планує побудувати новий гігантський кампус "Західний центр міста" в Сан-Хосе, і компанія поділилася візуалізацією, яка дає уявлення про те, як цей простір може виглядати. Google має намір зробити територію площею близько 79 акрів менш схожою на традиційний Корпоративний кампус, створивши багатофункціональний комплекс з офісними приміщеннями, житловими будинками, парками, торговими площами і так далі.

Читайте Знай в Google News!

Перший рендер-це зображення, яке ми включили у верхній частині цієї публікації, і це представляє те, що Google називає "шлюзом".

Нижче наведено рендер мирно виглядає району під назвою Creekside Walk, пішохідної доріжки поруч з коридором легкорельсового транспорту VTA, який був би "натхненний і обрамлений бухтою Лос-Гатос". Схоже, було б непогано прогулятися:

Популярні новини зараз

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Вчителька англійської мови може сісти до в'язниці на 25 років: грала у відеоігри з дітьми, а потім відправляла непристойні фото

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Показати ще

При цьому багато місця все одно буде відведено під офісні будівлі.

Більш детальна інформація про проект також є на сайтах Google і міста Сан-Хосе. Міська рада Сан-Хосе повинна розглянути пропозицію Google для остаточного затвердження навесні 2021 року.

Це не єдиний амбітний кампус, над яким працює Google. Компанія оголосила про інвестиції в розмірі 1 мільярда доларів у будівництво кампуса в Нью-Йорку на Гудзон-сквер в 2018 році і запропонувала у вересні багатофункціональну територію площею 40 акрів в Маунтін-В'ю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.