Група споживчого бізнесу Huawei зіткнулася з величезною проблемою, яка може зруйнувати бізнес бренду з виробництва смартфонів через заборону в США. Компанія вже відчуває нестачу поставок чіпсетів, які будуть використовуватися в майбутніх моделях. В результаті компанія, як повідомляється, шукає плани на випадок непередбачених обставин. Відомий аналітик TF International Securities Мінг-Чи Куо опублікував дослідницький звіт, в якому передбачено і проаналізовано потенційний вплив контрзаходів Huawei на заборону США.

Читайте Знай в Google News!

Мінг-Чи Куо зазначив у своєму звіті, що після всебічного аналізу сценарію потенційних заходів протидії забороні США з боку Huawei одним з найбільш ймовірних сценаріїв є продаж компанією мобільних телефонів Honor.

Він вважає, що, якщо Huawei продасть бізнес мобільних телефонів Honor, це буде безпрограшна ситуація для брендів, постачальників та електронної промисловості Китаю.

смартфон в руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали

Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

Показати ще

Аналітик зазначив, що якщо Honor не буде залежати від Huawei, закупівля запчастин не буде обмежена забороною США на Huawei. За його словами, це допоможе розвитку бізнесу і постачальників мобільних телефонів Honor.

В системі Huawei Honor в даний час позиціонується тільки в бюджетних моделях. Якщо він не залежить від Huawei, він може розробляти моделі високого класу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.