Відома компанія GSC Games World опублікувала нове відео довгоочікуваної гри STALKER 2. Звичайно ж, ніякої конкретики, лише 20-секундне відео з анімацією, яку явно не всередині движка гри знімали. Втім, інформації не так вже й багато про гру, щоб робив якісь висновки.

Читайте Знай в Google News!

Свіжий матеріал з'явився на офіційній сторінці гри в соцмережі Facebook. У ньому можна спостерігати тунелі під заводом "Юпітер", які мають статус досить легендарних. Як і у випадку з опублікованими раніше зображеннями АТП, нова локація представлена в двох варіантах: спочатку в повністю зруйнованому, а потім в робочому. Схоже, в грі будуть "ігри з часом", коли ми зможемо прогулятися по робочому заводу, так і по зруйнованому після вибуху на ЧАЕС.

Нагадаємо, що розробники гри досі не озвучили навіть приблизних термінів релізу проекту. Варто очікувати виходу на середину наступного року.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.