Тепер телефони Android можуть повідомляти вас, коли вони виявляють певні звуки, які можуть повідомляти глухих або слабочуючих людей про важливі Звуки поблизу.

Читайте Знай в Google News!

Якщо ви ввімкнете функцію під назвою "звукові сповіщення", ваш телефон Android може повідомляти вам про деякі звуки за допомогою push-повідомлення, спалаху світла камери або вібрації телефону. Інші пристрої також підтримують звукові сповіщення, включаючи пристрої Wear OS, які можуть надсилати звукові сповіщення через текстові повідомлення з вібрацією. За словами Google, сервіс працює повністю офлайн.

У серпні компанія Google додала експериментальну функцію, подібну до звукових сповіщень, до Pixel Buds. Сповіщення про увагу Pixel Buds можуть автоматично знижувати гучність навушників, коли вони виявляють звуки плачу дитини, гавкоту собаки або сирени автомобіля швидкої допомоги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Показати ще

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.