Якщо я запитаю вас, що саме ви хочете виключити з iPhone? Ну, найчастіша відповідь, яку я почую, - це удар у верхній частині екрана. Apple представила приголомшливий дисплей з високим співвідношенням екрану до корпусу 3 роки тому з iPhone X. У той час дисплей виглядав найкраще. Однак минулого року дисплей смартфона здійснив справжню революцію. Від великої традиційної чубчика до дуже крихітного виступу, який немає так впадає в очі. Експерти розповіли, коли чубчик зникне зі смартфонів Apple.

Читайте Знай в Google News!

Що ж, відповідь буде нескоро. Відповідь веде до популярного джерела витоків інформації в Twitter. Він твітував, що удар в iPhone нікуди не йде. Принаймні, на наступні 2 покоління. Це означає, що не тільки серія iPhone 12 матиме позначку, але і серію iPhone 13 2021 року. Він проілюстрував, що iPhone 12 буде мати таку ж виїмку, як ми бачили в останні 3 роки. Однак для iPhone 13-го покоління виїмка повинна стати трохи тонше.

iPhone 12, gizchina

З іншого боку, китайські компанії вже представили свою технологію вбудованих камер. ZTE випустила перший в світі телефон з вбудованою камерою. І ми очікуємо, що інші компанії також випустять свої телефони з новою технологією, і цього ж очікуємо від Apple.

Популярні новини зараз

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

Школярів чекають масштабні перевірки: запитуватимуть не про вивчений матеріал

Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.