Facebook видалив групу фейкових акаунтів, пов'язаних з Turning Point USA, консервативною молодіжною організацією, викритою в координації кампанії в соціальних мережах в стилі "ферми тролів" минулого місяця. В останньому звіті компанії про скоординоване недостовірний поведінці говориться, що вона заблокувала 200 облікових записів Facebook, 55 сторінок і 76 облікових записів Instagram, пов'язаних з Turning Point, а також з маркетинговою фірмою Rally Forge, якій зараз заборонений доступ в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Facebook стверджує, що розпочав розслідування після того, як у вересні The Washington Post повідомила про "деякі елементи" кампанії. Операція, по всій видимості, почалася в 2018 році у зв'язку з проміжними виборами в США, а потім відновилася в червні 2020 року, коли президентські вибори загострилися. Як описано в Post, він був зосереджений на тому, щоб залишати скоординовані коментарі в Facebook - в тому числі ті, які підтримували президента Дональда Трампа, критикували суперника Джо Байдена, піддавали сумніву голосування по пошті і підтримували спортивну полювання в Кенії і Ботсвані.

Дональд Трамп, фото YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Показати ще

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.