Дослідники виявили, що вразливість безпеки в пристрої чоловічого цнотливості з підключенням до Інтернету дозволяє хакерам віддалено керувати гаджетом і назавжди блокувати його використання.

Читайте Знай в Google News!

Cellmate Chastity Cage, створена китайською фірмою Qiui, дозволяє користувачам передавати доступ до своїх геніталій партнеру, який може заблокувати і розблокувати клітку віддалено за допомогою програми. Але численні недоліки в дизайні програми означають ,що" будь-хто може віддалено заблокувати всі пристрої і не дати користувачам звільнити себе", згідно британській фірмі Pen Test Partners.

male chastity cage, the verge

Гірше того, оскільки гаджет не поставляється з ручним керуванням або фізичним ключем, у заблокованих користувачів є кілька варіантів, щоб вирватися. Один з них - прорізати загартовану сталеву скобу клітини-операція, для якої будуть потрібні болторізні верстати або кутова шліфувальна машина, і це ускладнюється тим фактом, що дана скоба щільно закріплена навколо геніталій власника. Інший, виявлений PEN Test Partners, полягає в перевантаженні друкованої плати, яка управляє двигуном замка, за допомогою трьох вольт електрики (приблизно на дві батареї AA).

Популярні новини зараз

Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що браузер Google Chrome отримав довгоочікувану функцію, про яку мріяли всі. Тепер додаток може попереджати користувачів про злом паролів в акаунти, а також допомогти швидко його замінити, щоб уникнути проникнення в сховища особистої інформації зловмисників.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google звинуватила виробників смартфонів у недбалості. Повідомляється, що Android 11 не ідеальний, так що в перші місяці після виходу розробник буде виправляти помилки, викликані оновленням. Однак, розробники смартфонів не поспішають ці оновлення підлаштовувати під свої моделі гаджетів, від чого в кінцевому підсумку страждають самі користувачі.

Також Знай.uа повідомляв, експерти показали дивовижну статистику, яка показала, що Android-юзери готові відмовитися від смартфонів з цієї ОС на користь iPhone 12, і навіть назвали вагомі причини.