Вважається, що пристрої Google Pixel є одними з найскладніших з точки зору програмного забезпечення Android-смартфонів, тому що саме Google розробляє ОС Android. Однак практика показує, що це не зовсім так. Це підтверджується Жовтневим патчем безпеки Android; який також приніс кілька виправлень для пристроїв Pixel, які довгий час дратували власників.

Читайте Знай в Google News!

В першу чергу варто відзначити проблему, що зачіпає всі моделі, починаючи з Pixel 2. Цикл при включенні смартфона (також відомий як bootloop), що не дозволяє авторизуватися, поки смартфон не розрядиться до 0. %. Крім того, до випуску оновлення всі пристрої Pixel страждали від "ненавмисного відключення звуку" і непрацюючого жесту огляду в панелі запуску.

Google Pixel 4

Нарешті, моделі від Pixel 3 до Pixel 4a отримали виправлення для функції автоповороту; а останній отримав підвищення чутливості при використанні захисних плівок і поліпшення системи автояркості; який працював неправильно. Як бачите, багато з перерахованих вище проблем зовсім не незначні і майже напевно не відповідають статусу смартфонів з самим бездоганним ПЗ.

Популярні новини зараз

Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Користувачі смартфона Google Pixel 4 XL помітили проблему з акумулятором в цій моделі. У мережі з'явилися скарги, що задня панель смартфона починає відклеюватися; що, в свою чергу, викликано здуттям акумулятора.

На Reddit є повідомлення від генерального менеджера uBreakiFix, мережі великих ремонтних майстерень. У замітці підтверджується, що задня панель відходить саме через проблеми з акумулятором, викликаних "неякісними роз'ємами".

Глава uBreakiFix також підкреслив, що це загальна велика проблема для серії Pixel 4 XL; і він "не розуміє, чому Google не підтримує його належним чином". Він зазначив, що роз'єми акумулятора на багатьох смартфонах Pixel 4 XL крихкі. Вони пошкоджуються навіть при нормальному використанні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.