Instagram додає нові функції, щоб допомогти користувачам знаходити старі історії, опубліковані за останні три роки, і зменшити образливу поведінку. Архів історії тепер включає в себе нове представлення щомісячного календаря, в якому показані дні, в які ви опублікували кожну історію, а також карту, на якій показано розташування історій, повідомляє TechCrunch.

Читайте Знай в Google News!

Instagram також оголосив про пару нових функцій боротьби з знущанням, які намагаються автоматично приховати потенційно образливі коментарі, в першу чергу відмовляючи користувачів публікувати їх.

Instagram нові функції, Instagram

Враховуючи, що історії призначені для автоматичного вимирання через 24 години, для багатьох, ймовірно, здивування, що в Instagram є їх архів протягом багатьох років. Архів історії насправді сходить до 2017 року-новий календар і карта просто пропонують найкращий спосіб знайти старі історії. Архів є приватним і видно тільки вам, але є можливість повторно опублікувати його в своєму профілі або стрічці історій. В даний час розгортаються нова карта історій і щомісячний календар, до яких можна отримати доступ з меню "архів" у вашому профілі користувача.

Популярні новини зараз

Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Показати ще

Instagram нові функції, Instagram

Оголошення Instagram про нові функції збігається з 10-річчям сервісу. У рамках святкування Instagram додав пасхальне яйце, яке дозволяє вам повернутися до своїх старих значків додатків на iOS та Android. Доступ до нього можна отримати, провівши пальцем вниз по меню налаштувань, після чого старі значки додатків можна буде повернути в робочий стан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.