Miso Robotics-одна з багатьох фірм, які намагаються автоматизувати приготування їжі, і сьогодні вона оголосила, що новий робот шеф-кухар стане доступним для кожного.

Читайте Знай в Google News!

Ціни на цей пристрій (відомий як Flippy Robot-on-a-Rail або Flippy ROAR) починаються з 30 000 доларів, хоча Miso Robotics хоче знизити вартість до 20 000 доларів у майбутньому. Компанія також пропонує можливість найняти Flippy ROAR за 1500 доларів на місяць, плату, яка включає обслуговування та оновлення, і яка, за словами місо, в цілому дешевше, ніж наймання людей.

Як і Flippy до нього, Flippy ROAR призначений для автоматизації простого приготування їжі, особливо всього, що пов'язано з фритюрницями і грилями. Робот використовує машинне навчання для ідентифікації продуктів харчування і масив камер (який включає в себе 3D-камеру з датчиком глибини від Intel і тепловізійну камеру) для навігації по навколишньому середовищу. Потім робот-маніпулятор використовує лопатку і вистачає кошика, повні їжі, щоб перевертати їх і підсмажувати їжу.

Популярні новини зараз

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."

Показати ще

За словами Miso Robotics, Flippy ROAR тепер може готувати в цілому 19 страв, і він може перевертати як гамбургери, так і Impossible Burger на рослинній основі. Він також може виконувати базове обслуговування гриля, наприклад очищати пригоріла бруд і видаляти надлишки масла. Тепер системи штучного інтелекту робота навчені розпізнавати більш широкий спектр предметів для смаження, і тепер він може занурювати в гаряче масло більше предметів, ніж будь-коли раніше.

Flippy ROAR, the verge

За даними VentureBeat, Flippy ROAR "скоро" буде працювати в 50 точках CaliBurger. У липні компанія Miso Robotics також оголосила, що встановить роботів в Білому замку в рамках пілотної програми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадував фанатів новою функцією. Повідомляється, що сервіс тепер здатний видаляти фото і відео з інших смартфонів. По суті, одержувач зможе всього лише один раз глянути на фото або відео, а після воно віддалиться.

Як повідомляв Знай.uа, підрядник Apple по переробці застарілих iPhone продавав гаджети, замість їх знищення. Що дивно, Керуючі компанією не заперечують крадіжки, так що Apple хоче отримати грошову компенсацію.

Також Знай.uа повідомляв, сервіс Google Календар отримав нову функцію, і тепер може створювати завдання, щоб нагадувати про них своїм користувачам.