Якість збірки Tesla на висоті, але Redditor стверджує, що дах у абсолютно нової Model Y відлетіла, коли її їхали додому з автосалону.

Згідно з повідомленням, Redditor вирушив зі своїм батьком забрати кросовер, і все йшло добре, поки "ми не почали чути тонну вітру [шуму]" по дорозі додому.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку вони думали, що шум виходить з відкритого вікна, але приблизно через хвилину Панорамний скляний дах злетів у повітря. Вони повернулися в дилерський центр і, як повідомляється, їм сказали, що ущільнення, швидше за все, виставлені напоказ або не були встановлені на заводі. Виникає серйозне питання: як група контролю якості Tesla могла пропустити щось настільки важливе?

Далі Redditor сказав, що менеджер дилерського центру "запропонував відремонтувати машину безкоштовно", але вони відмовилися, так як батько хоче отримати інший автомобіль на цьому етапі-імовірно, з прикріпленою дахом.

Популярні новини зараз

Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"

Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно

Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Показати ще

Інцидент звучить досить шалено, і до публікації додалося коротке відео, яке показує, як кабріолет Model Y, мабуть, їде по шосе. Вони також завантажили фотографію, на якій видно верхню частину кросовера з деякими пошкодженнями, де панорамний дах з'єднується поруч з рамою лобового скла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.