У той час як Lamborghini Aventador і Huracan стають трохи довшими, вони залишаються одними з кращих суперкарів, які зараз продаються.

Читайте Знай в Google News!

Оскільки Aventador SVJ знаходиться на вершині модельного ряду Lamborghini (за винятком SCV12 з обмеженим тиражем), можна подумати, що він також буде найшвидшим. Але чи так це?

Щоб з'ясувати це, CarWow привезла на свій аеродром Aventador SVJ і Huracan Performante Spyder для серії експлуатаційних випробувань.

Хто ж переможе? Результати можна побачити на цьому відео, де два екзотичних суперкара змагаються за звання найшвидшого авто від Lamborghini.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.