Великобританія не змогла додати майже 16000 підтверджених випадків коронавірусу до своєї національної системи відстеження через помилку Excel. У ряді звітів, у тому числі від The Guardian, Sky News і The Daily Mail, говориться, що помилка була викликана, коли електронна таблиця Excel, використовувана для відстеження підтверджених випадків вірусу, досягла максимального розміру файлу і не оновилася.

Читайте Знай в Google News!

Державне агентство Public Health England( PHE), яке допомагає контролювати заходи з реагування на пандемію у Великобританії, заявило, що через помилку в загальнонаціональні підсумки не увійшли 15 841 випадок, але не вказало, що викликало так званий збій.

Пандемія коронавірусу викликає тривогу в Америці, фото Getty Images

"Початкові результати показують, що проблема була викликана тим фактом, що деякі файли, що містять позитивні результати тестів, перевищили максимальний розмір файлу, а потім вони не змогли завантажити в центральну систему", - сказав BBC представник PHE, новинний журналіст Лео Келіон. Представник компанії не підтвердив і не заперечував причетність Excel.

Популярні новини зараз

Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки

Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження

Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх

По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.