Ремастер хіта Criterion Need For Speed: Hot Pursuit вже розробляється і вийде найближчим часом. Ви зможете пограти в Need for Speed: Hot Pursuit Remastered на ПК, PlayStation 4 і Xbox One 6 листопада і на Nintendo Switch 13 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Оригінальна гра "поліцейські проти гонщиків" вийшла в 2010 році, тому найочевидніше, що ви помітите, - це візуальне оновлення, в якому використовуються переваги сучасного обладнання. Гра буде підтримувати кроссплатформенний багатокористувацький режим, а це означає, що ви можете грати зі своїми друзями незалежно від того, в якій системі вони використовуються.

У Need for Speed: Hot Pursuit Remastered включені всі DLC, випущені для оригінальної гри, а також оновлений фоторежим і абсолютно нові досягнення. І Autolog, соціальна мережа в рамках першої гри, яка тримала вас в курсі досягнень ваших друзів, повертається, даючи вам ще один шанс поборотися за право хвалитися на вулицях вигаданого графства Сікрест.

В залежності від платформи, на якій ви будете грати в гру, ви зможете насолоджуватися нею з різною частотою кадрів і навіть у форматі 4K. На PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch гра працює в дозволі 1080p при 30 кадрах в секунду, а гравці PlayStation 4 Pro і Xbox One X можуть вибирати між режимом продуктивності 1080p при 60 кадрах в секунду і "режимом точності 4K 30 кадрів в секунду". А на ПК ви можете грати у форматі 4K зі швидкістю не більше 60 кадрів в секунду.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.