Джон Макафі, який розбагатів на продажу програмного забезпечення для кібербезпеки і в останні роки став пропагандистом криптовалюти, був звинувачений Міністерством юстиції (DOJ) в ухиленні від сплати податків. Міністерство юстиції повідомило, що він був заарештований в Іспанії і очікує екстрадиції.

Читайте Знай в Google News!

McAfee протягом багатьох років має спірний зв'язок з законом, хоча часом неясно, які порушення реальні, а які сфабриковані. Колишній кандидат у президенти США від Лібертаріанської партії в 2020 році, він стверджував, що кампанія була "у вигнанні" після того, як у січні 2019 року йому було пред'явлено звинувачення в "використанні криптографічних засобів [sic] в злочинних діях проти уряду США". У тому ж відео він сказав, що не платив податки вісім років. (Це буде мати значення пізніше.) Він також заявив, що ЦРУ "намагався нас забрати" у своєму твіті в липні 2019 року з фотографією, на якій він був на човні з пістолетом в руках, що було частиною пригоди, яка закінчилася його арештом і звільненням в Домініканській Республіці. Республіка.

робота за ноутбуком, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: життя кардинально зміниться

Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки

Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень

Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна

Показати ще

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.