Згідно з недавнім звітом SensorTower, в третьому кварталі 2020 року кількість встановлених додатків в світі досягла 36,5 млрд.це приблизно на 23,3% більше, ніж у минулому році. Вартість завантаження вказана як в Google Play Store, так і в App Store. Крім того, загальне споживання двох платформ додатків становить близько 19,3 мільярда доларів США, що на 32% більше, ніж роком раніше. TikTok залишається найбільш завантажуваним додатком у третьому кварталі 2020 року. TikTok займає перше місце як в Google Play Store, так і в Apple App Store.

Читайте Знай в Google News!

Instagram Facebook, Zoom, WhatsApp та інші програми також досить популярні. Останнім часом TikTok був центром суперечок. Компанія зіткнулася із загрозою заборони з боку уряду США. В результаті цього було досягнуто згоди з Oracle і Walmart, щоб зберегти свій бізнес в США. З тих пір, як президент Трамп заявив, що він схвалив угоду TikTok-Oracle в принципі, щодо Угоди було багато зауважень. Однак, схоже, ситуація для компанії трохи краще, і тепер вона може зайнятися своїм бізнесом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.