Моделі Nissan з логотипом Z користуються великою повагою у багатьох автолюбителів. У США є один приклад, який кидається в очі більше, ніж багато інших, але, м'яко кажучи, неминуче призводить до поділу думок.

Читайте Знай в Google News!

Вперше ми натрапили на цей яскраво-зелений Nissan 350Z, переглядаючи завжди цікавий розділ Shitty_Car_Mods на Reddit. За допомогою швидкого пошуку в Instagram ми змогли знайти кілька додаткових фотографій і відео.

Що належить користувачеві Instagram thats_gvbe, цей 350Z відразу виділяється через шалений Розвал передніх коліс і, зокрема, задніх коліс.

Цей Nissan виділяється не тільки колесами. Японський спортивний автомобіль був оснащений широкофюзеляжним комплектом, а також отримав кастомні передній і задній бампери і нові бічні спідниці. Самі колеса мають хромовану обробку, а автомобіль, здається, недавно був в яскраво-зелений колір. Раніше у нього була спеціальна забарвлення з металевими лусочками Райдужного кольору.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфони Xiaomi навчилися вимірювати пульс завдяки оновленню прошивки MIUI 12. Повідомляється, що за допомогою камери можна дізнатися свій поточний пульс, що може стати в нагоді любителям спорту. Правда, про точність немає ніяких даних.

Як повідомляв Знай.uа, популярний сервіс TikTok назвав своїх відданих фанатів на території Європи, і це не українці. Повідомляється, що жителі Великобританії витрачають на серві більше часу, ніж жителі інших країн.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Epic Games безкоштовно роздає ігри в цьому місяці. Звичайно, не топові новинки, але деякі проекти дійсно заслуговують вашої уваги.